QUE CONYO, ME MIMA UN MONTON PERO A SU MANERA

miércoles, agosto 08, 2007

L'Equinocci


Continuen els problemes de Rodialies Renfe. Els responsables de Renfe i la ministra Magdalena Alvarez tenen rao quan diuen: "És impossible fer una obra d'aquesta envergadura sense crear el tipus d'afectacions que pateixen els usuaris catalans ".
Ara, es un catxondeo que diguin coses com aquestes:
-"Felicito Miguel Ángel Remacha director de Rodalies a Catalunya per la magnífica feina que està desenvolupant i per tot el que està patint atenent els usuaris amb cada problema que es planteja, i felicito tots els equips que col.laboren amb el sistema ferroviari català". (En serio sap del que parla?) La ministra.
-"La nostra intenció ha estat sempre mantenir el màxim nivell de serveis possible". (Encara recordo l'entrevista de l'any pasat amb el Toni Clapes. Que quereis!?) Javier Pérez Sanz, director general de Serveis de Rodalies i Mitjana Distància de Renfe.
-"La situació no és la millor per donar un servei de qualitat" (Ostia, quin lumbreres!). Manuel Benegas, director general d'Explotació de la Infraestructura d'Adif.
-"qualsevol incidència té un ressò i un poder d'arrossegament sobre la resta de la xarxa que no existeix en circumstàncies normals". ¿I no es podia preveure? "Es podia preveure, però no es pot evitar" (I informar?) Manuel Benegas.
INCIDÈNCIES EXTERNES
Dit això, els dos responsables van obrir un breu parèntesi per dir que, si bé la culpa de gairebé tot la tenen les obres de l'AVE --sense oblidar la falta d'inversió, clar--, també s'ha produït l'últim any un inexplicable augment de les incidències externes que afecten la circulació. Robatoris, incendis, cotxes que cauen a les vies, suïcidis.(Aqui esta la frase mes bona) "En l'equinocci es produeixen més suïcidis", va deixar anar de sobte el responsable d'Adif. Cal entendre que sense equinocci algun tren s'hauria salvat.
NO TENEN CAP TIPUS DE VERGONYA

No hay comentarios: